Прекрасен парцел в с.Дибич

  • 1

Имот ID : F1233

Продава се 32,000лв. - Парцел

Представяме на Вашето внимание прекрасен парцел в едно от най-предпочитаните за живеене села в района на град Шумен – с.Дибич. Парцелът е с площ от 840кв.м. и е с правилна форма, равен терен и 25м лице на асфалтирана улица. В имотът има вода, ток на границата. Идеален имот за построяването на еднофамилна или двуфамилна къща.

Оглед на имота:

Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота:

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги:

Ние ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват получаване на одобрение за ипотечен кредит, застраховка на недвижимо имущество, застраховка живот, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.

За повече информация посетете нашия офис находящ се в гр. Шумен, ул. ,,Васил Друмев“ 19 (бившата подводница) – Имоти Томов, тел:0876178898; F1233

Виж на картата

Брокер Хари Томов

  • Офис : 0876178898
  • Мобилен : 0876178898


Know More

Контакт

Loading...

Подобни имоти

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *