Ивалина Ангелова

Брокер at Имоти Томов

 • Service Areas: гр.Шумен, гр.Русе

Property Types

 • 11% Парцел
 • 5% Двустаен
 • 5% Офис
 • 79% Other

Property Status

 • 63% Продава се
 • 37% Под наем

Property Cities

 • 76% Шумен
 • 11% с. Царев брод
 • 5% гр. Велики Преслав
 • 8% Other

About Ивалина Ангелова

Language: български, руски, английски

Sort by:

0 Review

Sort by:
Leave a Review

Leave a Review

Compare listings

Compare