Виолета Пенева

Мениджър at Имоти Томов Русе

 • Service Areas: гр.Русе
 • Specialties: Продажби, наеми, инвестиции

Property Types

 • 20% Жилищни
 • 17% Тристаен
 • 13% Двустаен
 • 50% Other

Property Status

 • 77% Продава се
 • 23% Под наем

Property Cities

 • 82% Русе
 • 12% с. Щръклево
 • 6% с. Червена вода

About Виолета Пенева

Language: български

Sort by:

0 Review

Sort by:
Leave a Review

Leave a Review

Compare listings

Compare