Кредити

Как можем да Ви съдействаме, за да се свържете с банка, която да финансира Вашата покупка на имот?

Имоти ТОМОВ разполага богат опит на пазара на имоти. За своя професионален път ние сме помагали на множество наши клиенти да проучат възможностите за финансиране, като за целта сме осигурявали на клиентите си директен контакт с експертите в кредитните отдели на някои от най-големите банки в България. Нашите клиенти ще могат да се възползват от следните предимства при разговорите с банките:

• Персонална среща с водещ експерт по ипотечно кредитиране в избраната от Вас банка;
• Лична консултация от опитен банков специалист, който ще Ви запознае с основните продукти на банката;

Имайте предвид, че ИМОТИ ТОМОВ единствено Ви предоставя директен контакт с опитни експерти в банките, за да можете да получите от тях информация от първо лице, както и специално предложение, което да отговаря на Вашите нужди и възможности. ИМОТИ ТОМОВ не Ви консултира по условията на кредита.

“ТОМОВ ПРО” ЕООД не представя и не предлага на клиентите, които насочва към банките, конкретни банкови продукти, не предоставя информация, включително обща информация за банкови продукти, нито разяснява или препоръчва такива продукти, както и не предоставя каквито и да било съвети или консултации от името на банките или от свое име.

Compare listings

Compare