Никола Николов

Консултант at Tomov Real Estate

 • Service Areas: Шумен
 • Specialties: Продажби и наеми

Property Types

 • 33% Тристаен
 • 31% Жилищни
 • 20% Двустаен
 • 16% Other

Property Status

 • 84% Продава се
 • 16% Под наем

Property Cities

 • 95% Шумен
 • 4% с. Ивански
 • 2% гр. Велики Преслав

About Никола Николов

Language: български, английски

Sort by:

0 Review

Sort by:
Leave a Review

Leave a Review

Compare listings

Compare